Over Job Boersma

Job Boersma is expert op het gebied van strategische gespreksvoering en micro-expressie communicatie 

Job Boersma is psycholoog, auteur en spreker. Hij geeft trainingen rond strategische gespreksvoering zoals onderhandelen, adviseren en conflicthantering en begeleidt en coacht teams. Als psycholoog bekwaamde hij zich in emoties en micro-expressies training.

over Job Boersma

emoties en micro-expressies Expert

Job Boersma is psycholoog, auteur en spreker. Hij geeft trainingen rond strategische gespreksvoering zoals onderhandelen, adviseren en conflicthantering en begeleidt en coacht teams. Als psycholoog bekwaamde hij zich in emoties en micro-expressies training. Hij studeerde ondermeer ‘Facial Action Coding System’ of FACS bij Dr. Erica Rosenberg (scientific consultant voor de TV serie ‘Lie To Me’). Daarnaast werd hij in analytisch interviewen opgeleid door voormalig CIA agent en leugendetectiewizard James Newberry. Over deze onderwerpen geeft hij veel keynotes.

over Job Boersma

IK WEET DAT U LIEGT - ECHT ALLES OVER LEUGENS EN BEDROG VOOR PROFESSIONALS

Zou het niet geweldig zijn als u elke leugen direct zou herkennen? Als u zou weten of een sollicitant overdrijft? Of een klant u belazert met een schadeclaim? Of een zakenrelatie liegt over zijn bijdrage aan een project? Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen. Ontwikkel een antenne voor misleiding, manipulatie en intimidatie zodat niemand u tijdens persoonlijke gesprekken, vergaderingen en onderhandelingen nog in de luren kan leggen.

"Het is een geweldige skill om te kunnen luisteren naar wat er gezegd wordt. Maar er gaat pas echt een wereld open als je jezelf leert het ongezegde te horen."

Job Boersma

Job Boersma

BOEK EEN LEZING VAN JOB BOERSMA

Neem contact op met psycholoog en micro-expressie communicatie expert Job Boersma. Informeer geheel vrijblijvend naar tarieven en beschikbaarheid.